ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η HAULAGE με έδρα την Αθήνα, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οτιδήποτε αφορά την μετακόμιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς θα βρεθούμε άμεσα στο χώρο σας και θα δώσουμε τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας γνωρίζει λόγω της πολύχρονης πείρας, πώς να μετατρέψει την μεταφορά σας από ένα χώρο σε έναν άλλο σε ευχάριστη διαδικασία. Αναθέστε τα πάντα σε εμάς. Αμπαλάρουμε και συσκευάζουμε όλα τα αντικείμενα όπως τους πρέπει. Κάνουμε τους απαιτούμενους διαχωρισμούς και προστατεύουμε τα εύθραυστα.

Διαθέτουμε παράλληλα εξοπλισμένο στόλο. Μπορούμε έτσι να ανυψώσουμε μεγάλα φορτία που δεν μεταφέρονται μέσω σκάλας και ανελκυστήρα. Επίσης εκτιμάμε το μέγεθος του οχήματος που θα χρειαστεί και περιορίζουμε την μετακόμιση σε μια διαδρομή. Συνδυάστε την αξιοπιστία μας και τις μοναδικές οικονομικές τιμές που προσφέρουμε από το 1950 έως και σήμερα σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.